[Obvestilo] 23.7 vas vabim na brezplačen posvet, preko sestanka na daljavo ZOOM.

Inovativna nega kože

Z veseljem vam svetujem!

Kako uravnotežiti mikrobiom kože in poskrbeti za sijočo kožo?

 

S pomočjo naravnih inovativnih izdelkov premium razreda kakovosti, popolnoma brez kemikalij, ki so prijaznih koži in okolju. Gre za noviteto na področju nege kože, las in telesa, ki postavlja smernice prihodnosti.

Set ringana produktov

Pustite mi vašo telefonsko številko - v kratkem vas kontaktiram in vam osebno svetujem :)

Pokličite nas

ali izpolnite obrazec

Ime in priimek *
Telefon / GSM *

Ste vedeli? Ravnovesje mikrobioma ima neverjeten vpliv na izgled in zdravje kože. Našla sem rešitev za sijočo in lepo kožo!

RTV Slovenija
Dapibus Vulputate
Edinstvena

Edinstvena Ringana

Preprosto naravno

RINGANA je drugačna. Je senzacionalna. Je kultna. Je EDINSTVENA.

 

Pri Ringani mi je všeč, da razvija 100 % svežo, organsko, vegansko in zdravo osebno nego, vitalne snovi ter superživila in vanjo globoko verjamem.

Nega obraza

Nega telesa

Nega las

Sport

Vitalne snovi

ABC paksi

Napitki

Nadomestek obroka

Ponudba

RINGANA izdelki

Ringana produkti
Dapibus Vulputate

Pri prvem nakupu vam ringana podari 5€

Zagotovite si najboljše izdelke zase - Ringana

Opozorilo, ob kliku boste preusmerjeni na mojo trgovino mateja.ringana.com

100% edinstveno

Zakaj verjamem v Ringano?

Naravni pristopi, filozofija, etika, vsak premišljen detajl, vse to me pri Ringani navdušuje. Vsakomur želim, da živi v bolj zelenem, ozaveščenem in zdravem svetu. Izdelki so nadpovprečni, edinstveni in trajnostni. Pri delu me vodi zavedanje, da širim najboljše za nas in naše okolje.

- Mateja Žebovec Ovijač ❤

Edinstvena

6 razlogov, zakaj Ringana:

Čiste sestavine

Dejanski učinek

Absolutna svežina

Najvišja kakovost

Varovanje okolja

Prejemniki nagrad

Novice

Porta Cras Purus

Naslov - Edinstvena.si

Ringana ponovno nagrajena!

Mnenja zadovoljnih strank

Edinstvena By RINGANA

  • Ringana je prva kozmetika, ki ji lahko zaupam. Predvsem zaradi svežih in rastlinskih sestavin, verjamem pa da tudi zaradi dobavljivosti v prihodnosti.
    Martina Furlan Praznik
  • Z izdelki Ringana je tako kot s hrano - ko poskusiš, ostaneš brez besed. Kreme so naravne in imajo nevsiljiv vonj - malo kreme je dovolj za velik učinek. Efekt na koži pa je takojšen; hranljiv, svež, enakomeren in prevsem, pomlajevalen.
    Milanija K.
  • Kot ustna higieničarka se dnevno srečujem z osebami, ki imajo ustne in druge bolezni. Navdušena sem nad izdelki Ringana, denimo Ringaninim oljem za nego zob in ustne votline. Gre za celostno naravno kozmetiko, ki s svojim delovanjem pušča zeleni odtis v okolju.
    Simona Knific Vesel
  • Prijateljica je omenila Ringano in ker se je vse slišalo zelo prav, sem se odločila za 'testni' nakup. Eno kremico, da preverim. ? No, od takrat je (mislim, da že) kakšnih pet let in Ringanini produkti so postali moji stalni spremljevalci.
  • Pri Ringani naročam sončno kremo. Uporabljamo jo vsi v družini, tako pri športu (kolesarjenje, hoja v hribe) kot na dopustu, na morju. Všeč so mi produkti, ki so naravni in učinkoviti in zato je Ringana prava odločitev.
    Aleksandra G.
  • Pri Ringani uporabljam vse od kreme za večerno in jutranjo nego do nege za zobe in dlesni. Redna uporaba olja FRESH Tooth Oil je celo zmanjšala težave z občutljivostjo dlesni in neprijetnim zadahom.
  • Zaenkrat sem poizkusila Ringanino zobno olje. S produktom sem zelo zadovoljna in sem ga tudi priporočila kolegici. Mateja se je potrudila, da sem pri naročilu maksimalno izkoristila ugodnosti, ki jih je v omogočala Ringana, kar mi je zagotovilo znaten prihranek.
  • Priznam, da sem prvo kremo kupila z veliko mero dvoma. Ampak danes, po dveh letih, še vedno uporabljam izključno Ringanino kozmetiko. Kvaliteta odtehta ceno, pa tudi zaradi minimalne količine pri nanosu, traja dlje. Je TOP zadeva!
    Nataša GJ
  • Moja izkušnja z BOOST. Z eno besedo TOOOP. Uporabljam ga pri športu nad tremi urami. Zakaj? Ker v njem dobim vse potrebne elektrolite, ki jih potrebujem, brez vnosa hrane. In izdelan je brez kemijskih preparatov. Zato BOOST več kot priporočam.
    Jože Erce
  • Najbližji so mi gorski teki. Uporabljam hidracijo, ki je čim bolj naravna.

Vabljeni z nami

Edinstveni dogodki – Ringana

Posebnosti

Dostava

Zbiranje steklenih stekleničk

Edinstvena

Izdelke Ringana je mogoče dostaviti v Slovenijo.

Edinstvena

Če vrnete 10 praznih steklenih stekleničk dobite produkt po lastni izbiri.

Edinstvena

Cena poštnine v Slovenijo je 5,40€.

Z nakupom nad 70€ je poštnina zastonj.

Edinstvena

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku od 5 do 8 delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila.

Kontaktirajte me

Vedno sem vam na voljo za nasvet in vprašanja.

Vedno sem vam na voljo za nasvet in vprašanja. Pišite mi, če vas karkoli zanima. Z veseljem pa preko kontaktnega obrazca lahko tudi naročite svoje nove Ringana izdelke. Veselim se vas!